Gratis thuisbezorgd binnen een straal van 20km.

Bij aanschaf van een nieuwe scooter bezorgen wij de scooter gratis binnen een straal van 20km. 

Vanwege de omstandigheden omtrent het coronavirus heeft DEBO Scooters besloten om nieuw aangeschafte scooters gratis bij de klant thuis te bezorgen. Op deze manier hoeft u de deur helemaal niet meer uit wanneer u een nieuwe scooter wilt aanschaffen. Al het contact kan telefonisch of via de e-mail, wanneer u de scooter toch graag even wil zien nemen wij contact met u op via facetime. Zowel het tenaamstellen als het verzekeren van de scooter kunnen wij van tevoren voor u regelen. Wanneer het bedrag is overgemaakt maken wij samen met u een afspraak om de scooter op het gewenste tijdstip en adres bij u af te leveren.

Deze regel geldt voor het afleveren binnen een straal van 20 kilometer, als u zich afvraagt of u daar binnen valt kunt u even contact met ons opnemen.

Aanschaf van accessoires en onderdelen t.w.v. €75,- of hoger worden gratis thuisbezorgd binnen een straal van 5km.

Het gaat om een aankoopbedrag van tenminste €75,- of hoger. Op deze manier hoeft u de deur helemaal niet meer uit wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe helm of beenkleed wilt aanschaffen. Al het contact kan telefonisch of via de e-mail en de factuur kan van tevoren worden overgemaakt. Deze regel geldt voor het afleveren binnen een straal van 5 kilometer, als u zich afvraagt of u daar binnen valt kunt u even contact met ons opnemen. 

Dus wacht niet langer en neem contact met ons op, wij zijn 6 dagen per week te bereiken op het nummer 020-3375489.