Niu scooters

Het merk Niu staat centraal voor vernieuwing. Dit is heel goed terug te zien in de door Niu uitgebrachte scooters. Deze scooter zijn allemaal super modern, strak en bevatten vele technologische vernieuwingen.

Wij zijn vanaf 2017, het begin van NIU bezig met het onderhoud, schade herstel en verkoop van deze elektrische scooters. 
In onze grote showroom hebben wij een grote Niu stand met daarin alle leverbare Niu's. Ook kunnen wij u uitstekend adviseren om de juiste Niu scooter voor u te vinden. 

Uiteraard is het ook mogelijkheid om uw Niu helemaal naar uw smaak te maken, dit is mogelijk met diverse accessoires, de kleur kiezen of zelfs delen laten spuiten. Alles is mogelijk bij ons!

Hieronder kunt u alle leverbare Niu scooter modellen vinden en wat meer informatie.
Voor vragen of een advies op maat kunt u ook altijd even langskomen!


Niu M1-Series

De Niu M1s is een elektrische super scooter.
Het ontwerp is super strak, modern en compact. Hij is uitgerust met de nieuwste technische snufjes zoals een anti diefstal systeem, gps, traceersysteem, diagnostiek en dit alles is verbonden aan uw telefoon.
Als u meer wilt weten over deze niu of een van de andere kunt u gerust even langs komen. Wij hebben in onze showroom een hele stand en twee proef rij modellen.
Of klik op de beschikbare kleuren voor meer informatie

Kleuren

€2499,-

- €250,-

€2249,-

Inclusief BTW en € 218,25 afleverkosten
*Meer info? (45km)
1) Kies een kleur
2) Klik op afbeelding

Niu N1-Series

Met de Niu N series is de radius een afstand van maarliefst 80km te halen. De accu is vervolgens weer binnen 6 uur volledig opgeladen en bevat ook een quick charge functie.
Met alleen een krachtige baterij die tevens ook super makkelijk te verwisselen is, is de niu ook uitgerust met een bosch aandrijving. Deze aandrijving laat hem super snel optrekken. Om de niu zo veilig mogelijk te maken is ook gekozen voor twee hydraulische schijfremmen.

Kleuren

€2999,-

Inclusief BTW en € 218,25 afleverkosten
*Meer info? (45km)
1) Kies een kleur
2) Klik op afbeelding

Niu N Pro- GT

De NIU N-Pro GT heeft een motor die twee keer zo krachtig is als de standaard Niu N1s.
De 3000W motor levert de N-Pro een betere acceleratie van 0 naar 45km/u en meer trekkracht op hellingen/heuvels. Zo wordt het rijden een stuk prettiger en zal dit sneller en efficienter gaan.
Door dat de N-Pro heeft een dubbele batterij inhoud heeft is het mogelijk om te kiezen om te rijden met 1 of met 2 batterijen, afhankelijk van je rijgedrag.
De Niu N-Pro heeft een korte laadtijd, namelijk 3,5 uur. Met de N-Pro kan een bereik van meer dan 100 kilometer worden gerealiseerd. Er kan dus ongeveer twee keer zoveel mee gereden worden als met de Niu N1S.

Kleuren

€4499,-

Inclusief BTW en € 218,25 afleverkosten
*Meer info? (45km)
1) Kies een kleur
2) Klik op afbeelding

Niu M-Series +

De NIU M Series + (plus) is de grote versie van de de M-series.
De M series plus is geschikt voor twee personen door zijn iets grotere formaat. Ook is de plus uitgerust met een grotere accu waardoor er nog een grotere afstand mee valt te bereiken.
Door een eenvoudige schakelsysteem maakt het rijden eenvoudiger. Met de cruise control functie kunt u uw hand van de gashendel halen. Ook is de plus uitgerust met zij-veiligheidsverlichting en het remsysteem recycleert tot 6% van de energie die wordt gegenereerd na het remmen waardoor uw rijbereik vergroot.

Kleuren

€2599,-

Inclusief BTW en € 218,25 afleverkosten
*Meer info? (45km)
1) Kies een kleur
2) Klik op afbeelding

Niu U1

Niu heeft de u1 een unieke uitstraling gegeven door een heel open frame.
Net als de andere modellen is de U1 voorzien van een standaard ingebouwd tracker systeem, alarm en een uitneembare accu die dus thuis of op werk kan worden opgeladen.
Bovendien kan de motor ook op afstand worden vergrendeld om diefstal tegen te gaan.
De scooter is licht en erg wendbaar, ideaal voor in de stad dus. Helemaal als je de U1 uitrust met alle beschikbare accessoires, dan is het ook de ideale scooter voor uw week boodschappen!

Kleuren

€1899,-

Inclusief BTW en € 218,25 afleverkosten
*Meer info? (45km)
1) Kies een kleur
2) Klik op afbeelding
Heb je een vraag?
Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw selectie
0
10000