• Peugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 PurePeugeot Scooter Speedfight 4 Pure

  Peugeot Scooter Speedfight 4 Pure

  Peugeot Speedfight 4 Pure 45km

  De nieuwe Speedfight 4 Pure heeft een ongeëvenaarde high-end stijl, deze speciale serie laat zien dat sport en elegantie perfect bij elkaar kunnen passen. Deze scooter kent een onberispelijke afwerking en dat is tot in het kleinste detail zichtbaar. Peugeot Scooters voldoet met deze scooter aan alle wensen en behoeften die je van een echte Speedfight mag verwachten. 

  De Speedfight 4 Pure is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. 

  De Pure heeft een aantal handige features. Zo beschikt de Pure over een smartphone-houder waardoor er op een veilige en makkelijke manier gebruik kan worden gemaakt van navigatie op je scooter. Door een USB-aansluiting kan de smartphone op elk gewenst moment worden opgeladen, waardoor je nooit met een lege smartphone staat. De Peugeot Speedfight 4 Pure beschikt over een volledig digitaal instrumentenpaneel, wat de onberispelijke afwerking nog maar eens benadrukt. 

  Ben je op zoek naar een sportieve en elegante scooter met de handige features van nu? Dan is de Peugeot Speedfight 4 Pure absoluut iets voor jou. De Pure is verkrijgbaar in het wit met rosé gouden accenten. Door zijn looks en kenmerken voldoet deze scooter aan alle eisen van de scooterrijder. 

  € 2.698,00
   
  MotortypeEencilinder 4 takt
  UitvoeringBromfiets
  Maximum snelheid45 km
  Gewicht95  kg
  Tankinhoud8 liter
  Cilinderinhoud49 cm3
  KoelingLuchtgekoeld
  OntstekingElektronisch
  StartsysteemElectrisch en kick
  VoorremSchijf Ø 190 mm
  AchterremTrommel Ø 190 mm
  VoorbandTubeless 130/60 - 13"
  AchterbandTubeless 130/60 - 13"
  OpbergruimteBuddy
  Vermogen2.8 kW at 8000 rpm
  • Voorbeeld scooter financieren:
   Aankoopbedrag(inclusief afleverkosten)€ 2.698,00
   Inruilwaarde€ -500,00
   Aanbetaling€ -700,00
   Te financieren€ 1.498,00
   Maandbedrag€ 30,21
  • Wil je weten of jij jouw nieuwe scooter kan financieren?
   Bereken jouw maandbedrag
  Een keertje proefrijden op deze scooter? Proefrit aanvragen
  Benieuwd naar onze scherpe offertes? Offerte aanvragen