• Niu Scooter M1Niu Scooter M1Niu Scooter M1Niu Scooter M1Niu Scooter M1Niu Scooter M1Niu Scooter M1Niu Scooter M1Niu Scooter M1Niu Scooter M1

  Niu Scooter M1

  Scooter 45km M1 electrisch

  De Niu M1s is een elektrische super scooter.

   

  Het ontwerp is super strak, modern en compact. Hij is uitgerust met de nieuwste technische snufjes zoals een anti diefstal systeem, gps, traceersysteem, diagnostiek en dit alles is verbonden aan uw telefoon.

   

  Echter is het belangerijkste misschien nog wel de radius dat je kunt rijden met een elektrische scooter. Niu heeft hier goed op ingespeeld en is met de M series een afstand van maarliefst 100km te bereiken. De accu is vervolgens weer binnen 6 uur volledig opgeladen en bevat ook een quick charge functie.

   

  Met alleen een krachtige baterij die tevens ook super makkelijk te verwisselen is, is de niu ook uitgerust met een bosch aandrijving. Deze aandrijving laat hem super snel optrekken. Om de niu zo veilig mogelijk te maken is ook gekozen voor twee hydraulische schijfremmen.

   

  Al deze kenmerken heeft zijn grotere broer, de N-series ook.

   

  Als u meer wilt weten over deze niu of een van de andere kunt u gerust even langs komen. Wij hebben in onze showroom een hele stand en twee proef rij modellen.

   

  Kom dus gerust langs of maak een afspraak!

  € 2.249,00
  € 1.999,00Inclusief BTW en € 218,25 afleverkosten
  • Voorbeeld scooter financieren:
   Aankoopbedrag(inclusief afleverkosten)€ 2.249,00
   Inruilwaarde€ -500,00
   Aanbetaling€ -700,00
   Te financieren€ 1.049,00
   Maandbedrag€ 21,15
  • Wil je weten of jij jouw nieuwe scooter kan financieren?
   Bereken jouw maandbedrag
  Een keertje proefrijden op deze scooter? Proefrit aanvragen
  Benieuwd naar onze scherpe offertes? Offerte aanvragen