• Vespa scooter Elettrica (elektrisch)Vespa scooter Elettrica (elektrisch)Vespa scooter Elettrica (elektrisch)Vespa scooter Elettrica (elektrisch)Vespa scooter Elettrica (elektrisch)Vespa scooter Elettrica (elektrisch)

  Vespa scooter Elettrica (elektrisch)

  Scooter 45km elettrica 4T (elektrisch) Oranje 890/a chroom

  Vespa Elettrica (elektrisch)

  De Vespa Elettrica is nu misschien wel het meest sportieve model van de huidige lijn van Vespa.

  Vespa heeft de elettrica in november 2016 getoond als concept en nu is hij er echt, de eerste elektrische Vespa! Het eind resultaat mag er wezen, een super moderne scooter die zeker aandacht trekt op de weg.

  Het eerste wat opvalt is uiteraard de unieke kleur, chroom met de velle details. Ook valt het vrij snel op dat er natuurlijk geen uitlaat op de elettrica te vinden is. Wel is te zien dat het ontwerp geïnspireerd is op de vespa Primavera.

  Als je van wat dichterbij gaat kijken zijn de verschillen enorm, de wielen, het hyper moderne dashboard, de lampen en ga zo maar door. Vespa heeft sinds het tonen van het concept de details tot in de puntjes uitgewerkt.

  Niet alleen de details zijn verbeterd, de motor heeft namelijk ook de nodige aanpassingen gekregen. Het is nu volgens Vespa zelfs haalbaar om op een accu maar liefst 100km te rijden en hij is binnen 4 uur weer helemaal vol!

  In onze werkplaats in Aalsmeer kunnen wij, zodra hij leverbaar is de Elettrica helemaal customizen zodat deze sportieve scooter nog beter bij u past. Vespa heeft al aangekondigd met een bijpassende helm en tas te komen!

  - Prijs kan nog wijzigen!

  € 6.500,00
   
  • Voorbeeld scooter financieren:
   Aankoopbedrag(inclusief afleverkosten)€ 6.500,00
   Inruilwaarde€ -500,00
   Aanbetaling€ -700,00
   Te financieren€ 5.300,00
   Maandbedrag€ 106,88
  • Wil je weten of jij jouw nieuwe scooter kan financieren?
   Bereken jouw maandbedrag
  Een keertje proefrijden op deze scooter? Proefrit aanvragen
  Benieuwd naar onze scherpe offertes? Offerte aanvragen