• Vespa Scooter Primavera 4TVespa Scooter Primavera 4TVespa Scooter Primavera 4TVespa Scooter Primavera 4TVespa Scooter Primavera 4TVespa Scooter Primavera 4TVespa Scooter Primavera 4T

  Vespa Scooter Primavera 4T

  scooter 25km primavera 4t-2v roze/coral 889

  Vespa Primavera


  Het merk Vespa is al jaren een van de meeste populairste scootermerken van de wereld. De Vespa Primavera is de stijlvolle opvolger van de bekende Vespa lx-50 en vormt met de Vespa Sprint de nieuwe generatie scooters van Vespa.


  Vespa heeft met dit model de uitstraling van de vorige generatie verder verfijnd en verbeterd. Het design is nog strak vormgegeven maar is heel elegant gebleven. De Vespa Primavera heeft zijn look een beetje te danken aan het grote broertje Vespa 946.


  De comfort en functionaliteit van de vorige generaties is bij dit model ook verbeterd, het frame is compleet nieuw ontworpen. Het oude analoge dashboard heeft plaats gemaakt voor een moderne digitale versie en de oude standaardverlichting heeft ook plaats gemaakt voor moderne ledlampen. Dat alles samen met de nieuwe 11-inch voor- en achterwielen geeft de berijder de ultieme rij-ervaring.


  En wij kunnen hem in onze werkplaats op de grens van Aalsmeer en Amstelveen helemaal naar uw wens maken door montage van de vele verschillende accessoires zoals windschermen, klapdragers en sierbeugels.

  € 3.498,00
  € 2.998,00Inclusief BTW en € 218,25 afleverkosten
  • Voorbeeld scooter financieren:
   Aankoopbedrag(inclusief afleverkosten)€ 3.498,00
   Inruilwaarde€ -500,00
   Aanbetaling€ -700,00
   Te financieren€ 2.298,00
   Maandbedrag€ 46,34
  • Wil je weten of jij jouw nieuwe scooter kan financieren?
   Bereken jouw maandbedrag
  Een keertje proefrijden op deze scooter? Proefrit aanvragen
  Benieuwd naar onze scherpe offertes? Offerte aanvragen