<< Nieuws
 • Vind jouw weg in de stad met een Silence Scooter...

  Vind jouw weg in de stad met een Silence Scooter...

  "Welke Silence Elektrische Scooter Past het Beste bij Jou?"

  Elektrische scooters zijn de toekomst van stedelijke mobiliteit. Ze zijn stil, milieuvriendelijk en ongelooflijk efficiënt. Silence, een pionier in de wereld van elektrische scooters, biedt drie indrukwekkende modellen die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu een particulier bent die op zoek is naar een betrouwbare scooter voor dagelijks gebruik, of een bedrijf dat een efficiënte bezorgoplossing nodig heeft, Silence heeft de perfecte elektrische scooter voor jou.

  Silence S01 Connected: De Ideale Stadsrijder

  De Silence S01 Connected is een innovatieve elektrische scooter die perfect is voor de stadsbewoner. Met zijn topsnelheid van 45 km/u en een actieradius van 147 km, is deze scooter ideaal voor dagelijkse ritten in de stad. De S01 Connected is uitgerust met een handig trolley batterijsysteem, waardoor je de batterij gemakkelijk kunt meenemen en opladen. Bovendien kun je met de Silence App je scooter delen met vrienden en je rit plannen. Kortom, de S01 Connected is de perfecte keuze voor de moderne stadsbewoner die op zoek is naar een efficiënte en duurzame manier van vervoer.

  Silence S02 Connected: Robuust en veelzijdig

  De Silence S02 Connected is een robuuste en veelzijdige elektrische scooter die zowel geschikt is voor particulier als zakelijk gebruik. Met dezelfde topsnelheid en actieradius als de S01, biedt de S02 Connected extra robuustheid en ruimte voor een cargobox of opbergbox. Dit maakt de S02 Connected een uitstekende keuze voor zowel particulieren die extra opslagruimte nodig hebben, als voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte scooter voor hun bezorgdiensten.

  Silence S02 B2B: De Ultieme Bezorgscooter

  De Silence S02 B2B is speciaal ontworpen voor bezorgdiensten. Met ruimte voor een cargo box van maar liefst 200 liter of zelfs 350 liter, is deze scooter de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte bezorgoplossing. De S02 B2B biedt dezelfde topsnelheid en actieradius als de andere modellen, maar met extra ruimte voor bezorgingen. Dit maakt de S02 B2B de perfecte keuze voor bedrijven die hun bezorgdiensten naar een hoger niveau willen tillen.

  In Een Notendop

  Of je nu een particulier bent die op zoek is naar een betrouwbare elektrische scooter voor dagelijks gebruik, of een bedrijf dat een efficië

  nte bezorgoplossing nodig heeft, Silence heeft de perfecte elektrische scooter voor jou. De S01 Connected is ideaal voor de moderne stadsbewoner, de S02 Connected biedt extra robuustheid en opslagruimte, en de S02 B2B is de ultieme bezorgscooter. Elk model biedt een unieke combinatie van snelheid, actieradius en innovatieve functies, waardoor je zeker kunt zijn van een efficiënte en duurzame rit, ongeacht je behoeften.

  Bij Silence streven we ernaar om de toekomst van stedelijke mobiliteit vorm te geven. Met onze innovatieve elektrische scooters bieden we niet alleen een groen alternatief voor traditioneel vervoer, maar ook een efficiënte en plezierige rijervaring. Ontdek vandaag nog onze modellen en ervaar zelf de revolutie in stedelijke mobiliteit.
info@deboscooters.nl
Pechhulp nodig?
Vragen?