<< Nieuws
 • Vanaf nu zijn wij officieel Segway dealer

  Vanaf nu zijn wij officieel Segway dealer

  Misschien kent u ze nog wel, de balancerende step met twee wielen aan de zijkant en een handvat op borsthoogte. Segway kreeg zo’n twintig jaar geleden veel bekendheid met dit voertuig, ze waren hiermee hun tijd ver vooruit.

  In de jaren hierna hoorde we niet zo veel meer van het merk maar in 2015 werd het bedrijf overgenomen door Ninebot, één van de grootste robotica producenten van de wereld. Ze bundelden hun krachten en kwamen met  fantastische nieuwe producten.

  In 2021 lanceren ze hun eerste elektrische scooter geschikt voor de nederlandse markt, en wat voor één. Met zijn stoere moderne looks, grote bereik en bescheiden vraagprijs hebben we er een zeer interessant model in het elektrische aanbod bij.

  Er komen drie types aan, de Segway E110SE Launch Edition matzwart, de Segway E110 en de Segway E125s 


  - De Segway E110SE Launch Edition heeft een actieradius tot wel 85 km. Als u nu besteld ontvangt u een set Segway Drift e-skates t.w.v. € 399

  - De Segway E110  is beschikbaar in de volgende kleuren; Zwart, Grijs, Matgrijs, Rood en wit en heeft een actieradius tot wel 60 km, dit is uit te breiden naar 120km d.m.v. een tweede accu.


  - Segway E125s is beschikbaar in de volgende kleuren; Zwart, Rood, blauw en wit en heeft een actieradius tot wel 120 km.

  Alle modellen hebben de volgende eigenschappen;
  • Uitneembare LithiumION accu Samsung cellen
  • 27 liter bergruimte (max. twee helmen)
  • Geschikt voor lange bestuurders (NL postuur)
  • Geschikt voor twee personen
  • Accu beveiliging
  • Slimme functies met smartphone connectivity
  • Moderne Led verlichting

  De scooters zitten bomvol met slimme en unieke functies.
  -Met Segway Airlock® ontgrendel je de scooter dankzij de smartphone connectie, als je in de buurt  bent van jouw scooter.
  -Dankzij RideyGo! blijft de sleutel of telefoon gewoon in  je zak en kun je direct weg rijden.
  -De Segway registreert dankzij een sensor in het zadel of  je op de scooter zit. Zit je niet op de scooter, kun je niet wegrijden. Wel zo veilig. 

  Wij zijn zelf nog druk bezig om alle informatie en de beschikbare modellen op onze site te zetten, u kunt wel vast even op de site van Segway kijken voor meer informatie.

   

info@deboscooters.nl
Pechhulp nodig?
Vragen?