• Peugeot Motorscooter Tweet Evo 125

  Peugeot Motorscooter Tweet Evo 125

  Tweet Evo 125

  De ultieme comfort scooter bij uitstek. De Peugeot Tweet Evo kent een uitstekende wegligging, waardoor het rijgedrag van deze scooter enorm rustig is. De grote 16 inch wielen zorgen dat deze scooter uitermate geschikt is om mee te reizen. Toch is de Tweet Evo ook geschikt voor het drukke stadsverkeer.


  Opvallend aan de Peugeot Tweet Evo zijn de extra grote wielen (16 inch). Het grote wielformaat zorgt voor uitstekende wegligging en stabiliteit, waardoor de scooter extra veilig voelt. Snel, krachtig en comfortabel dat staat centraal bij de Tweet Evo. Deze scooter wordt aangedreven door een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. 

  Ben je op zoek naar comfortabele, veilige scooter voor lange afstanden? Dan is de Peugeot Tweet Evo echt iets voor u. De Tweet Evo is leverbaar in de kleuren: Ultra Black, en Satin Flash Silver. Door zijn specifieke eigenschappen is deze scooter uitermate geschikt voor rijders van lange afstanden.

  € 2.598,00
   
  • Voorbeeld scooter financieren:
   Aankoopbedrag(inclusief afleverkosten)€ 2.598,00
   Inruilwaarde€ -500,00
   Aanbetaling€ -700,00
   Te financieren€ 1.398,00
   Maandbedrag€ 28,19
  • Wil je weten of jij jouw nieuwe scooter kan financieren?
   Bereken jouw maandbedrag