• Piaggio Beverly Sport Touring 350 ABS

  0km/u
  • Afbeelding 1
  ZwartWitGrijs
   € 6.534,00
   of € 132 p/m
   Piaggio Beverly Sport Touring 350 ABSDe beverley is een van de grote hardlopers van Piaggio. De prestaties zijn vergelijkbaar met een 400cc motorscooter maar dan met het gewicht en wendbaarheid van...Bekijk alle product informatie >

   Product omschrijving

   Piaggio Beverly Sport Touring 350 ABS

   De beverley is een van de grote hardlopers van Piaggio. De prestaties zijn vergelijkbaar met een 400cc motorscooter maar dan met het gewicht en wendbaarheid van een 300cc motorscooter.

   Naast de kracht dat de motor levert is hij ook erg zuinig. De beverley heeft een verbruik van ongeveer 1 op 27,8. Bij hoge snelheden helpt het ABS en ASR tractiecontrole systeem om veilig af te remmen.

   Alle beverley’s zijn ook uitgerust met een laag smoke-grijze ruit dat meer bescherming tegen de wind biedt. Deze toevoeging is voornamelijk erg prettig op de snelwegen.

   Ook komt de beverley met een afstandsbediening die het zadel ontgrendelt en de bike finder-functie activeert. Kortom de beverley is een scooter van top kwaliteit, volledig volgens de laatste trends en nieuwste functies.

   Financiering

   • ScooterFlex helpt je op een verantwoorde wijze op je scooter, dus geen verrassingen achteraf, met een laag vast maandbedrag weet je altijd waar je aan toe bent, daarbij heb je de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer je maar wilt! Direct weten of je in aanmerking komt? Voor aankopen vanaf € 250,-.
    Aankoopbedrag(inclusief afleverkosten)€ 6.534,00
    Inruilwaarde€ -500,00
    Aanbetaling€ -700,00
    Te financieren€ 5.334,00
    Maandbedrag€ 108
    Bereken jouw maandbedrag
    • Geen afsluit- of administratiekosten.
    • U weet precies waar men aan toe is met een vooraf vastgesteld maandbedrag, looptijd en rente gedurende de gehele duur van de overeenkomst.
    • Verschillende looptijden mogelijk waarmee u zelf het maandbedrag kan bepalen.
    • U bent direct volledig eigenaar van de scooter.
    • Tot maximaal € 4999,- ook mogelijk voor zelfstandig ondernemers.
    • U kan altijd boetevrij extra aflossen, zoveel en zo vaak als men maar wil.

   Wanneer rij jij op een Piaggio Beverly Sport Touring 350 ABS?

  info@deboscooters.nl
  Pechhulp nodig?
  Vragen?