Wegens omstandigheden: Gratis ophaalservice van Debo!

Bij aanschaf van een nieuwe scooter bezorgen wij de scooter gratis binnen een straal van 20km. 

Vanwege de omstandigheden omtrent het coronavirus heeft DEBO Scooters besloten om nieuw aangeschafte scooters gratis bij de klant thuis te bezorgen. Op deze manier hoeft u de deur helemaal niet meer uit wanneer u een nieuwe scooter wilt aanschaffen. Al het contact kan telefonisch of via de e-mail, wanneer u de scooter toch graag even wil zien nemen wij contact met u op via facetime. Zowel het tenaamstellen als het verzekeren van de scooter kunnen wij van tevoren voor u regelen. Wanneer het bedrag is overgemaakt maken wij samen met u een afspraak om de scooter op het gewenste tijdstip en adres bij u af te leveren.

Deze regel geldt voor het afleveren binnen een straal van 20 kilometer, als u zich afvraagt of u daar binnen valt kunt u even contact met ons opnemen.

 

Bij reparaties van €75,- of hoger halen wij de scooter gratis op binnen een straal van 10km.

Op deze manier hoeft u de deur niet uit en wordt uw scooter toch gewoon gerepareerd. U kunt telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen, dan kunnen wij een ophaalafspraak inplannen.

Deze regel geldt voor het ophalen binnen een straal van 10 kilometer, als u zich afvraagt of u daar binnen valt kunt u even contact met ons opnemen.

 

Aanschaf van accessoires en onderdelen t.w.v. €75,- of hoger worden gratis thuisbezorgd binnen een straal van 10km.

Het gaat om een aankoopbedrag van tenminste €75,- of hoger. Op deze manier hoeft u de deur helemaal niet meer uit wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe helm of beenkleed wilt aanschaffen. Al het contact kan telefonisch of via de e-mail en de factuur kan gewoon overgemaakt worden of aan de deur betaald worden via Tikkie.

Deze regel geldt voor het afleveren binnen een straal van 10 kilometer, als u zich afvraagt of u daar binnen valt kunt u even contact met ons opnemen. 

Dus wacht niet langer en neem contact met ons op, wij zijn 6 dagen per week te bereiken op het nummer 020-3375489.   
De service geldt voor al onze klanten!
Deze service is te combineren met onze acties. 

Gratis ophalen reparatie & onderhoud tot 10km.
Gratis afleveren nieuwe scooter tot 20km.

DisclaimerOnderhoudsbeurt en ophalen plannen: